Єлизаветі ІІ не сподобалось би: Стало відомо, яку професію принц Вільям обрав для свого сина Джорджа

Схоже, принц Вільям вже обрав професію для свого старшого сина Джорджа. Перед тим, як зайняти престол, спадкоємцю доведеться побудувати успішну кар'єру, однак вибір знаменитого батька припав на ризиковане заняття.

Як відомо, під час Другої світової війни королева Єлизавета ІІ була механіком та водієм, її онук Вільям – пілот швидкої допомоги. Про плани щодо майбутнього свого сина принц Уельськіий розповів на садовій вечірці у Букингемському палаці, пише People, де зустрівся з представником бази королівських повітряних RAF Coningsby.

Одна з відвідувачок події подарувала принцеві печиво, яке щомісячно робить для військовослужбовців. Після цього Вільям зізнався, що Джордж хотів би на власні очі побачити військову базу, так як він – "потенційний пілот". Королівські експерти вважають вкрай ймовірним те, що після коледжу юний принц може вступити до лав армії, згодом продовживши кар'єру у RAF Coningsby.

Утім є вірогідність, що родина відмовиться від намірів через ризиковану діяльність. В історії британських монархів вже був схожий випадок: Єлизавета ІІ була проти служби принца Гаррі у якості пілоту гелікоптера в Афганістані.

Можна лише припустити, як на плани принца та принцеси Уельських відреагує король Чарльз. Варто не забувати про те, що Вільям у минулому був пілотом королівських пошуково-рятувальних сил, а пізніше й швидкої допомоги East England Air Ambulance.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...