Єва Браун по-російськи: Подруги Кабаєвої вважають, що вона може умовити Путіна закінчити війну

Подруги російської гімнастки Аліни Кабаєвої благають її прилетіти до президента РФ Володимира Путіна і переконати його припинити війну проти України, передають Патріоти України.

Як зазначив Інсайдер американського видання Page Six, Путін нікого не слухає, але є ймовірність, що прислухається до думки Кабаєвої, матері його чотирьох дітей. Видання назвало її "Євою Браун" - так звали дружину німецького фашистського фюрера Адольфа Гітлера.

За інформацією інсайдера, Путін оточений кільцями безпеки і Кабаєва не знає, чи зможе дістатися до нього, а якщо це вдасться, немає гарантії, що вона зможе снів вибратися, щоб бути з їхніми дітьми.

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...