Євгенія Власова відповіла, чи спілкується з Костянтином Меладзе, який мовчить про війну

Українська співачка Євгенія Власова розповіла про стосунки з відомим композитором та продюсером Костянтином Меладзе. Артистка відповіла, чи підтримує вона зв'язок з автором пісень, який замовчує війну, передають Патріоти України.

Як відомо, Меладзе є хрещеним батьком 19-річної доньки Власової Ніни. За словами виконавиці, вона спілкується з композитором. Попри те, що Костянтин не висловлюється про повномасштабне вторгнення, Власова продовжує захищати кума та підтримувати зв'язок з ним.

"Ми з ним листувалися в соцмережі цими днями", – розповіла співачка Радіо Люкс. Євгенія розповіла, що на 24 лютого 2022 року продюсер перебував в Україні. Він навіть допоміг Власовій виїхати з Києва у більш безпечне місце. Тоді, як пригадала артистка, було складно купити квитки та дістатися західної України, тому вона вдячна Меладзе за допомогу.

Зірка сцени поділилася, що композитор був розгубленим у перші дні вторгнення росіян, тому і мовчав. Ба більше, Власова каже, що у них доволі близькі стосунки, вона в будь-який момент може звернутися до кума за фінансовою допомогою. Також Костянтин не залишає без уваги і Ніну. Він надсилає їй кошти, коли вони їй потрібні.

Туга, любов та вдячність не згасають з роками: Олександр Пономарьов зворушливо звернувся до своєї покійної матері

середа, 26 червень 2024, 7:21

Український співак Олександр Пономарьов зворушливо звернувся до покійної матері. Виявилося, що 20 років тому саме 25 червня померла мама артиста Любов Анатоліївна. Тому у день роковин Пономарьов опублікував фото рідної людини на своїй сторінці в Instag...

Щасливі разом: Донька легендарний кіноактори Меріл Стріп здійснила камінгаут та показала свою дівчину

вівторок, 25 червень 2024, 22:15

33-річна дівчина наважилася розкрити свою орієнтацію, аби підтримати місяць прайду. . У своєму Instagram Луїза опублікувала фото, на якому постала з обраницею. Знімок донька Меріл Стріп доповнила смайликом у вигляді райдужного прапора та написом, що "...