Євробачення 2021: Букмекери назвали нового переможця, який раніше не входив у топ - ви будете здивовані (відео)

Євробачення 2021 стартує в Роттердамі вже зовсім скоро. Учасники вже проводять репетиції на основних сценах і показують шанувальникам свої номери. Зараз букмекери оновили свій прогноз щодо переможця конкурсу. Про це йдеться в рейтингу на ресурсі eurovisionworld, передають Патріоти України.

Тепер букмекери прогнозують перемогу групі Måneskin з Італії. Раніше цей колектив не входив навіть до трійки лідерів. На другій сходинці розмістилася колишня країна-фаворитка конкурсу Франція. Її представлятиме Барбара Праві.

Третє місце посіла Мальта. Дестіні Чукуньєре задовго до початку Євробачення 2021 називали ймовірною переможницею нинішнього конкурсу. Вона довгий час займала лідерську позицію в рейтингу букмекерів, але пізніше опустилася на друге місце.
На четвертому місці опинилася Ісландія, а на п'ятому - Кіпр. Україна все так само займає восьму сходинку букмеркерського рейтингу.

Що відомо про нового фаворита букмекерів

Måneskin - італійська рок-група з Риму, до складу якої входять Даміано Давид (вокал), Вікторія Де Анджеліс (бас), Томас Томас Раджі (гітара) і Ітан Торкіо (ударні).

Музичний колектив утворився у 2015 році, коли всі майбутні музиканти ще вчилися в середній школі. Назва гурту - "Måneskin" - запозичена з данської мови.

Група отримала широку популярність після того, як їх дебютний сингл "Chosen" зайняв 2-е місце в італійському чарті FIMI Singles Chart. Пізніше цей сингл увійшов в дебютний EP групи. Далі пішли ще кілька синглів, багато з яких досягали пікових позицій в чартах.

Дебютний студійний альбом групи "Il ballo della vita", що вийшов у 2018 році, досяг 1-го місця в чартах Італії і потрапив в хіт-паради ще кількох європейських країн. Група продовжувала набирати популярність і в 2019 році вони дали 66 концертів і продали, в цілому, близько 140 тисяч квитків на концерти в Італії і по всій Європі.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...