Євробачення 2021: Україна впевнено наближається до лідерів, потиснувши Швецію - фанати у захваті (відео)

Євробачення 2021 скоро стартує в Роттердамі, а поки що учасники показують свої номери на репетиціях. Після того як українці Go_A днями представили свою пісню" Шум " (Shum) на "прогоні", вони різко злетіли в рейтингу букмекерів. А сьогодні, 11 травня, наблизилися до лідерів ще на один щабель. Про це повідомляє ресурс eurovisionworld, передають Патріоти України.

Хто лідирує в прогнозі букмекерів, і де тепер Україна

Вчора Go_A замикали десятку, а сьогодні вони піднялися на дев'яту позицію, витіснивши представників Швеції. Перше місце впевнено займає француженка Barbara Pravi з піснею Voilà, на другій позиції - співачка з Мальти Destiny (Je Me Casse), а на третій - Gjon's Tears (Tout l’Univers).

Фото: Євробачення 2021, рейтинг букмекерів (eurovisionworld.com)

Яким буде номер українців на сцені Ahoy Arena в Роттердамі

Солістка Катерина Павленко буде "запалювати" в яскравому образі. На ній під час репетиції був чорний шкіряний топ і довга спідниця з легкої тканини такого ж кольору. Яскраво-зелена пухнаста шуба підкреслює образ українки. "Шуміти" вокалістка Go_A буде в компанії п'ятьох хлопців - музикантів і підтанцьовки.

Євробачення 2021 проходитиме в нідерландському місті Роттердам з 18 по 22 травня. Учасники представлять свої пісні на грандіозній сцені Ahoy Arena.

"Це щось на кшталт перманентної петлі": Ексрадник королівської сім’ї розповів про тиск на хвору Кейт Міддлтон

четвер, 28 березень 2024, 14:56

Принц і принцеса Уельські візьмуть чотиритижневу перерву, щоб відпочити від очей громадськості разом зі своїми дітьми, переїхавши з Віндзора. За словами колишнього королівського радника, спекуляції щодо здоров'я та місцеперебування принцеси Уельської д...

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...