Ігор Кондратюк зізнався, чому поки не ремонтує зруйнований окупантами будинок

У березні стало відомо, що російські окупанти зруйнували будинок під Києвом українського продюсера Ігоря Кондратюка. Російський снаряд зруйнував кондиціонер, вибив вікна на стіні, пошкодив стіну будинку, передають Патріоти України.

Хоча родина Кондратюка вже від травня живе у своїй оселі, та шоумен поки не поспішає відбудовувати значно пошкоджений будинок. Продюсер говорить, що буде займатиметься ремонтом після перемоги України. Адже до кінця війни зарано відбудовувати будинок.

"Ми не відбудовуємо стіну, бо вважаємо, що до кінця війни якось передчасно навіть вікна вставляти — ми їх забили ДСП і все, ніякої проблеми немає. Знову ж таки, у нас є дах над головою, електроенергія, гаряча вода, тому все відносно", - розповів Кондратюк в інтерв'ю "Суспільному". Шоумен вважає, що у будинок поцілили з "Градів". Куди саме летів ворожив снаряд, Кондратюк не знає.

"Я так розумію, що десь з-під Бишева стрільнули "Градом" у наш бік. Не знаю, куди саме цілили, тому що в нашому лісі впало кілька снарядів і один відхилився в бік мого будинку", - додав Кондратюк.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...