Ігор Крутой привітав відому співачку Лару Фабіан і згадав Макса Барських, який зіграв у її кліпі (відео)

У Мережі у важливий для Лари Фабіан день Ігор Крутой вирішив розповісти деякі подробиці її особистого життя.Відеоролик та привітання Ігор Крутой виклав у себе в Instagram, де набралося безліч переглядів, лайків та коментарів, передають Патріоти України.

У своєму зверненні, окрім привітання Лари, Крутой також заявив, що завдяки підписникам та їхнім побажанням вони з Фабіан уже зателефонували один одному і вирішили знову попрацювати разом.

"Сегодня День рождения моей любимой певицы Лары Фабиан, названной в честь героини бессмертного романа Бориса Пастернака "Доктор Живаго". Мне Боженька улыбнулся, предоставив возможность сочинять для этой Великой певицы и поэтессы и даже дружить с ней. С Днем рождения, моя любимая певица! Счастья твоей единственной и любимой доченьке Лу! А тебе Любви и аншлагов! Предлагаю вам посмотреть клип Лары Фабиан Russian Fairy tale (муз. И. Крутой, ст. Л. Фабиан, режиссер А. Бадоев). В роли актeра второго плана снялся тогда никому неизвестный, а ныне очень популярный певец Макс Барских, и сделал это здорово!" - написав Крутой.

Лара зіграла закохану у російського солдата француженку. Його роль дісталася українському співаку та автору пісень Максу Барських. Спільною роботою з ним Фабіан залишилася задоволеною. "За час зйомок я "змінила" 9 партнерів, так що мені є з ким порівнювати. Макс - чудовий актор, він дуже точно і швидко схоплює роль, з ним дуже приємно і легко працювати", - розповіла Лара в одному зі своїх інтерв'ю. Підписники та зіркові колеги були в захваті від спільного відео Лари Фабіан та Макса Барських, а також оцінили привітання від Ігоря Крутого.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...