Її добре знають у Голлівуді: На хорватському острові знайшли блондинку, яка втратила пам'ять (фото)

Жінка добре знала англійську і ряд інших мов, але не пам'ятала ані імені, ані звідки вона родом.

Біля берегів Хорватії, на острові Крк в Адріатичному морі знайшли жінку, яка не знала, хто вона і як там опинилася. Її історію розповідає The Sun, передають Патріоти України.

Блондинку, яка сиділа на скелі, випадково помітив пропливаючий повз рибалка. На тому ж місці він її побачив і наступного дня. Жінка перебувала в пустельній і важкодоступній частині острова, де дуже гостре каміння, тому він і викликав рятувальників.

Вона добре знала англійську і ряд інших мов, але не пам'ятала ані імені, ані звідки родом. При ній також не було ані речей, ані документів, ані мобільного телефону. Судячи зі стану жінки, вона провела там кілька днів. Обличчя і тіло її було вкрите порізами і синцями. Рятувальники негайно відправили жінку в лікарню, а поліція Хорватії зайнялася встановленням її особи.

У підсумку незнайомку впізнали її друзі. Вони повідомили, що звуть жінку Даніела Адамова, їй 56 років, і вона уродженка Словаччини.

Як виявилося, раніше Адамова жила в США, була одружена з голлівудським продюсером і працювала ювеліром. Серед її клієнтів були, зокрема, співачка Дайана Росс, актриси Барбра Стрейзанд, Бріжит Бардо. Прикраси Даніели носили актори в серіалі "Друзі". З чоловіком вона розлучилася у 2000 році і повернулася до Словаччини, звідки потім переїхала до Ірландії. Дітей у неї немає.

Як Даніела Адамова опинилася на острові в повній самоті – залишається загадкою і для самих друзів.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"Він не актор. Я з акторами зав'язала": Відома українська акторка після розлучення закрутила новий роман і вперше розповіла про коханого

середа, 17 квітень 2024, 16:58

Українська акторка Зоряна Марченко зізналась, що більше не самотня та перебуває у стосунках, передають Патріоти України. Артистка поділилася, що хоч нині знімань у проєктах майже немає, однак в неї життя доволі насичене. Зокрема, вона займається вихова...