Їй майже 52, але у це важко повірити: Дженніфер Лопес вразила фанів спортивним тілом (відео)

Дженніфер Лопес - приклад того, як можна залишатися енергійною і життєрадісною у будь-якій ситуації. Новий доказ працьовитості і прекрасних спортивних даних вона продемонструвала на своїй сторінці мережі Instagram кілька годин тому, зазначають Патріоти України.

Дженніфер запостила нове відео, на якому показала свою гнучкість і артистизм. Одягнена вона в легінси, білий топ, картату сорочку і кеди. Співачка прямо в спортзалі виконала спокусливий танець з гарячими елементами.

"Ми репетируємо в будь-який час, за будь-яких умов... Того вечора мені довелося працювати в студії звукозапису, але вже наступного дня я повинна була брати участь у зйомках відео, так що @sienna.lalau зустріла мене там, і ми пересунули кілька кушеток і зробили це прямо на килимку... LOL ... Люди іноді думають, що я божевільна, але я хотіла, щоб наступного дня все було ідеально для зйомок відео!! Сподіваюся, вам подобається відео!!",- розповіла Дженніфер. "Як і належить! Ось як ви це робите в свої 52 роки", "Я не можу перестати дивитися, яка ти красива", "Ти неймовірна", - захоплюються фанати.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...