Її не бачили 200 років: Герцогиня Корнуольська вийшла в світ із особливою прикрасою королеви Вікторії (фото)

Герцогиня Корнуольська Камілла захопила не тільки своїм розкішним образом на прем'єрі нового фільму "бондіани", яка відбулася два дні до того в Королівському Альберт-Холі в Лондоні, зазначають Патріоти України.

74-річна дружина принца Уельського Чарльза і майбутня королева-консорт Великої Британії доповнила свою небесно-блакитну сукню з розсипом каменів діамантовою брошкою, яку публіка не бачила зі смерті королеви Матері Єлизавети. Однак Єлизавета її майже не носила, тож можна сказати, що цю прикрасу, якій приблизно 200 років, не бачив світ ще від того моменту, як вона належала королеві Вікторії.

Брошка з діамантовою бахромою і кулоном колись входила до колекції королеви Вікторії. Після її смерті 1901 року прикрасу успадкувала її дочка — принцеса Олена. Доньки принцеси Олени, принцеса Марія Луїза і принцеса Олена Вікторія, були незаміжніми і бездітними, коли їхня мати померла 1923 року. Вони жили разом у будинку Шомберга деякі прикраси з їхніх ювелірних скриньок були спільними.

Після смерті принцес Олени 1948-го року і Марії Луїзи 1956 року брошку заповіли королеві матері Єлизаветі — дружині короля Георга VI. А після смерті королеви-матері 2002 року ювелірну реліквію успадкувала її дочка — королева Єлизавета II. Сама королева цю брошку не носить, а ось своїй невістці охоче її позичила.

Герцогиня Корнуольська одягла прикрасу без кулона, якою вона була в первісному вигляді. Таким чином брошка, якій понад двісті років, отримала нове дихання і, можливо, Камілла продовжить одягати її на якісь особливі заходи.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...