Її не впізнати! “Аж кістки на стегнах повилазили“: Фанати стурбовані худорлявістю 43-річної Маші Єфросініної (відео)

На початку 2000-х Маша Єфросиніна розпочала свою кар'єру на телебаченні. Вдалося їй це, попри те, що вона була на 20 кілограмів товща, ніж зараз. Багато років зірка соромилася своєї фігури, що призвело до різкого схуднення, передають Патріоти України.

З шанувальниками в Інстаграм успішна українська ведуча поділилася новим відеозаписом. У кадрі Маша Єфросініна постала в еластичних спортивних легінсах та кроп-топі з довгими рукавами. На камеру зірка прибрала волосся та приступила до приготування обіду.

"Чаще за новини з України я думаю тільки про те, як нагодувати свого сина! Він хоче їсти одразу як закінчує їсти… Картопля по-селянськи (за маминим рецептом) – картопля мого дитинства", - зазначила в публікації Маша Єфросініна.

Проте вся увага була прикута до зовнішнього вигляду зірки. У легінсах і топі у всіх подробицях можна розглянути фігуру ведучої. Шанувальники відзначають, що Маша Єфросініна дуже худа, що в неї видно навіть кістки на стегнах і що картоплі краще поїсти їй самій.

"Марія, поїжте картоплі", "Вам теж потрібно їсти, дуже худа", "Коли людина хворіє на анорексію, вона ніколи не визнає цього, з'являється ейфорія від схуднення і здається, що з нею все добре і вона здорова, тому що це в голові і це хвороба. Я дуже сподіваюся, що помиляюся, тому що мені Ви, Маша, дуже мені симпатизуєте, як гарна і сильна жінка", "Маша, почніть вже їсти!", "Ви така худенька, так і хочеться вас нагодувати", "Ну не знаю, аж кістки на стегнах повилазили, фігура це добре, але не так от", - пишуть фоловери.

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...