"Їй точно 53?": Джей Ло в мереживній білизні звела з розуму фанатів (фото)

53-річна актриса і співачка Дженніфер Лопес звела своїх фанів з розуму. Зірка приміряла мереживну білизну і показала фігуру, передають Патріоти України.

Джей Ло стала рекламним обличчям відомого бренду Intimissimi. Для фото вона приміряла мереживну рожеву білизну. Свій образ Лопес доповнила шовковим халатиком і взуттям на підборах.

Зірка позувала в ліжку, на плетеному кріслі і стоячи, біля приліжкової тумби. Джей Ло стежить за своїм тілом, а тому вона не соромиться показувати фігуру в білизні. Незважаючи на свій вік вона зберегла красу і може похвалитися плоским животиком.
Фанати були в захваті. Вони закидали Лопес компліментами. Багато хто відзначає, що співачка нібито і не думає про свій вік.

Що пишуть коментатори:

  • "Їй точно 53? Не вірю своїм очам"
  • "Дуже гаряче, просто вау!"
  • "Так спокусливо і ефектно, Бену дуже пощастило"
  • "Ці стрункі ніжки зводять з розуму, ви ідеал"

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...