"Їй треба пройти це пекло": Коля Сєрга розповів, як збирається "перевиховати" Світлану Лободу, і кинув їй "виклик"

Український музикант Коля Сєрга з початком повномасштабного вторгнення вступив до лав ЗСУ. Тепер артист виступає для військових на передовій. Сєрга висловився щодо позиції Світлани Лободи, яку дуже критикують. Він заявив, що збирається "перевиховати" співачку, передають Патріоти України.

Про це він сказав на шоу Жені Яновича. Коля Сєрга вважає, що Світлані Лободі треба дати можливість виступити для ЗСУ на передовій. Артист заявив, що він разом з колегами з "Культурного десанту" займається морально-психологічним забезпеченням військових на передовій. За його словами, дуже мало українських артистів погоджують їхати з виступом на на фронт.

На думку Сєрги, якби Лобода поїхала на передову і виступила перед нашими воїнами, то ставлення б до неї змінилося. "Ми зацікавлені в тому, щоб якомога більше артистів поїхало туди, бо це дуже велика відповідальність. Вони йдуть туди, виховуються, повертаються. Це вже інші культурні діячі з іншим поглядом. Повертаючись до Лободи та інших… Таким артистам потрібно починати не з нуля, а з мінусу і пройти через пекло", – заявив Коля.

Артист вважає, що якщо Світлана Лобода приїде, подивиться в очі хлопцям, які воюють за країну, і покається, то це буде прикладом для багатьох інших. “Але чи пройде вона – подивимося", – додав Сєрга.

Своєю чергою Женя Янович зазначив, що не впевнений що всі військові зрадіють Лободі: "Я не впевнений, що військові скажуть: "О, Свєтка, до нас приїхала". Свєтка, ану-ка її на…нуль".

На що Сєрга відповів, що в цей момент буде добре видно реакцію Лободи. "Буде зрозуміла щирість її помислів. Якщо вона просто хоче відбілити медійну репутацію, то вона дуже швидко здасться. А якщо всередині дійсно щось переключилося, то вона піде на це. Якщо вона піде, то вона пройде через пекло. Але тоді вона вийде відновленою", – припустив Коля

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...