"Їй зараз дуже тяжко": Сасанчин відверто зізнався, чому його дружина потрапила в лікарню

19-річний переможець шоу "Голос країни-10" (1+1) Роман Сасанчин відверто зізнався, чому його дружина потрапила до лікарні. Зі слів співака, в Іванни почалися проблеми з грудним вигодовуванням новонародженої Елізабет, передають Патріоти України.

Донечка артиста відмовлялася смоктати молоко, через що в мами почався лактостаз. Внаслідок недуги 25-річна обраниця виконавця страждала через високу температуру та біль. Про це Роман розповів ТСН.

"Є така проблема, коли дитина не хоче годуватися грудьми. Коли цей процес у природі, коли дитина годується, то це все нормально. Але коли молоко мами застоюється, то починаються дуже великі проблеми. І от якраз у неї така причина", – розповів переможець вокального шоу.

Нагадаємо, що тиждень тому Іванну госпіталізували з високою температурою, яку пара не могла збити самотужки. Жінці довелося кілька днів провести в лікарні, поки лікарі не дозволили їй повернутися додому.

"Вона їздила до лікарні, у неї була висока температура декілька днів. Ми не могли її збити. Ми викликали швидку. Зараз робимо все для того, щоб у неї не застоювалося молоко. І тоді все буде гаразд", – йдеться в повідомленні.

Також Роман Сасанчин зазначив, що його дружині зараз важко, тому він намагається всіляко її підтримувати."Наразі вона дуже втомлена. Вона після лікарні. Також дитину животик турбує. Їй зараз дуже тяжко", – закінчив артист.

Коротко про зірку:

Роман Сасанчин – один із наймолодших переможців в історії "Голосу країни". 2 березня 2015 він став тріумфатором другого сезону талант-шоу "Голос. Діти" в команді Тіни Кароль. 26 квітня 2020 року виконавець став переможцем десятого сезону талант-шоу "Голос країни", і знову в команді Кароль. Крім бажаного кубка, юнак отримав головний приз вокального шоу – квартиру в Києві.

"Головний герой мого фільму": Сергій Танчинець закрутив новий роман і офіційно розсекретив свою кохану

четвер, 9 травень 2024, 10:39

Лідер гурту "Без Обмежень", співак Сергій Танчинець більше не приховує свої нові стосунки. У своєму Instagram музикант підтвердив здогадки прихильників, що зустрічається з піарницею Юлією. Артист навіть опублікував їхнє спільне романтичне чорно-біле фо...

"Не такий буркотун, як у фільмі": Українська акторка зізналася, який насправді має характер Стас Боклан, з яким знімалася в кількох проєктах

четвер, 9 травень 2024, 9:05

Популярна акторка Дар’я Легейда, яка знімалася в кількох кінороботах ("Артистка", "Кріпосна", "Крашанка") разом з одним із найвідоміших українських акторів Станіславом Бокланом, розповіла, якої думки про його роботу на знімальному майданчику. А також з...