Їх усіх Пшонка надихав? Будинки українських та зарубіжних зірок, які видають несмак господарів (фото)

Знаменитості часом втрачають голову від свого багатства і замість того, щоб його примножувати, витрачають на безглузді дрібниці – антикваріат, золоті меблі й хутра тварин. А дизайнери і раді допомогти, запропонувавши багатим клієнтам такі варіанти інтер'єрів, які у всьому світі вважаються несмаком. І поки будинки моди відмовляються від шкіри й хутра, а будівельники зводять екологічні будинки з перероблених матеріалів у стилі мінімалізму, деякі селебриті вибудовують собі помпезні замки з нагромадженням золота, ліпнини та дорогих елементів декору. Патріоти України пропонують вам переглянути список топ-зірок, для яких будинок – це спосіб показати свій фінансовий стан, а не почуття смаку і стилю.

  • Крістіна Агілера

Колись будинок американської співачки Крістіни Агілери в Беверлі-Хіллз належав "великому і жахливому" Оззі Осборну. Після ремонту та нового декору брутальний маєток став схожий на будиночок Барбі. Позбавленим смаку і давно вже нестильним інтер'єр робить його пихатість, елементи рококо і ампіру, а також те, що він сильно перевантажений дрібними яскравими деталями. У кімнатах поєднується графітовий і рубіновий, від чого не тільки рябіє в очах, а й стає незатишно.

Позбавленим смаку будинок Агілери робить пихатість, елементи рококо і ампіру
  • Періс Гілтон

З огляду на любов до розкішного життя модель і відома блондинка облаштувала будинок антикваріатом і дорогими картинами. Ба більше, Періс настільки себе любить, що розвісила по всьому будинку власні портрети. Крім портретів, зображення з обличчям Гілтон можна побачити на декоративних подушках, розкиданих по всьому будинку. Так сильно, як саму себе, блондинка любить тільки собак. Тому Періс недалеко від свого житла побудувала для вихованців окремий мінібудинок площею 30 м кв. Інтер'єр будиночка оформлений у рожевому стилі, всередині є басейн для собак і кондиціонер.

Періс настільки себе любить, що розвісила по всьому будинку свої портрети і розкидала подушки із власним обличчям
  • Анастасія Волочкова

Ще одна знаменитість, яка вирізняється обожнюванням власної персони – російська балерина Анастасія Волочкова. Вона постаралася оточити себе розкішшю, оскільки, за її словами, така жінка, як вона, на менше не заслуговує. У своїх соцмережах Волочкова часто позує серед біло-золотої пишноти, ліпнини, статуеток, масивних портьєр і килимів.

Маєток Волочкової рясніє ліпниною, статуетками, масивними портьєрами й килимами.

Зазначимо, що стіни першого поверху прикрашають фрески з портретами балерин, що належать пензлю художника з Петербурга. А для другого поверху обрано картини французького майстра.

  • Валерій Леонтьєв

Російський співак Валерій Леонтьєв відомий своєю любов'ю до леопардового принту. В "леопарда" він одягнув навіть свій телевізор, до того ж дивани обтягнуті справжнім леопардовим хутром. Ці кольори можна зпобачити в кожній кімнаті знаменитості, чим він сам дуже пишається.

Російський співак Валерій Леонтьєв відомий своєю любов'ю до леопардового принту
  • Камалія

Українська співачка Камалія отримала в подарунок від чоловіка Мохаммада Захура маєток у центрі Києва. У будинку три поверхи, які з'єднують мармурові сходи. Співачка сама керувала оформленням інтер'єру в стилі бароко. Маєток можна назвати замком: високі стелі, меблі величезних розмірів, довгий стіл для великої кількості людей у їдальні – і все це в стилі 18 століття. В очі впадають сучасні деталі, які ніяк не вписуються в інтер'єр. Це і дитячі столики з монітором для ігор, розетки та інша електроніка. Крім того, в кімнатах переважають яскраві кольори, золото, масивні люстри. Кухонні меблі оздоблені справжнім камінням Swarovski.

В очі впадають сучасні деталі, які ніяк не вписуються в інтер'єр замку Камалії.

Джерело: Обозреватель

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...

"З огляду на такі шанси": Мати Майкла Джексона судиться з його сином через спадщину поп-короля

середа, 27 березень 2024, 18:44

Нова тяганина через спадщину Майкла Джексона пов'язана з тим, що розпорядники майна короля поп-музики Джон Бранка і Джон Макклейн продали половину видавничих і майстер-записів співака компанії Sony за 600 мільйонів доларів. Троє дітей Майкла, Бігі, 22 ...