Ілон Маск удванадцяте став батьком: Мультимільярдер останні роки береже вірність двом жінкам

Ілон Маск

Американський мільярдер Ілон Маск став батьком в 12 раз.

Удванадцяте дитину йому народила топ-менеджер компанії Neuralink Шівон Зіліс. Про це повідомило агентство Bloomberg.

Шівон Зіліс

"Він є батьком щонайменще 12 дітей. За останні п'ять років народилося шість з них. Троє від канадської співачки Grimes та троє від Шівон Зіліс", - пишуть журналісти.

Маск і Grimes

За словами інсайдера, близького до родини Ілона, мільярдер і мати дитини відмовляються від коментарів.

"За словами людей, які знають про це на умовах анонімності, ця дитина народилася на початку цього року", - сказало джерело.

Шестеро спадкоємців Маска народилися від його стосунків з канадською письменницею Джастін Маск. Проте первісток пари, син Невада, помер на 10 тижні життя, повідомляє "Табло ID".

Один із старших дітей Маска, Ксав'єр подав документи на зміну статі та взяв собі нове ім'я - Вів'єн Джена Вілсон. Зокрема, у заяві на зміну імені причиною рішення було вказано "небажання мати з біологічним батьком нічого спільного".

Разом із співачкою Grimes Маск має трьох дітей: сина X Æ A-12 Маск, доньку Ексу Дарк Сідіріель Маск і сина Техно Механікус. До слова, колишня пара сперечається за опіку над малюками. Винахідник таємно подав до суду, аби отримати одноосібну опіку над їхніми дітьми.

У 2021-му році Ілон став батьком близнюків, яких народила йому Шівон Зіліс.

"Це буде камбек": Жадан заговорив про возз'єднання з Христиною Соловій і відповів на провокативні запитання фанатів

субота, 28 вересень 2024, 9:56

Український письменник і співак Сергій Жадан, який зараз служить у Нацгвардії, потролив фанатів, заговоривши про возз'єднання зі своєю колишньою – 31-річною співачкою Христиною Соловій. Звичайний жартівливий твіт у соцмережі X, опублікований посеред но...

"Була рушійною силою": Інсайдер розсекретив, хто та чому підштовхує королівську сімʼю до примирення з принцом Гаррі

субота, 28 вересень 2024, 6:58

Королівські інсайдери стверджують, що принцеса Кейт намагається згладити гострі кути між своїм чоловіком принцом Вільямом та його рідним братом Гаррі. Міддлтон привітала герцога Сасекського з днем народження, який відбувся 15 вересня. Як повідомляють н...