"Їм я багато!": Надя Дорофєєва чесно розповіла про свою вагу, об'єм грудей та талії

Популярна українська співачка Надя Дорофєєва заявила, що важить всього 48 кілограмів, а об'єм грудей у неї – 83 сантиметри. Свої параметри виконавиця розсекретила у сторіс Instagram, відповідаючи на запитання шанувальників, передають Патріоти України.

Якщо вірити їй на слово, то зріст у Наді – 168,5 см, талія – 63, а стегна – 94 см. Крім того, співачка поділилася, що багато їсть, їй складно ковтати таблетки, й що вона ніколи не дивиться фільми жахів.

А ось на питання, з ким зі знаменитостей Дорофєєва хотіла б зустрітися, вона назвала Stromae (автор Alors On Danse і Papaoutai).

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...