"Інколи кепкую з себе": 56-річна Памела Андерсон розповіла, яка трагедія змусила її відмовитися від макіяжу

Американська акторка та модель Памела Андерсон все частіше з'являється на публіці без жодної краплі макіяжу, передають Патріоти України.

Як виявилося, артистка має на те декілька причин. За словами 56-річної Памели, нещодавно вона пережила важку втрату візажистки, яка до того ж була її подругою. Алексіс Фогель померла від раку молочних залоз. Також свою відмову від декоративної косметики акторка пояснює своїм віком і бажанням залишатися природною. Ба більше, зірка не приховує, що добре ставиться до самоіронії й часто може посміятися з себе.

"Вона була найкращою. І з тих пір я просто відчула, що без Алексіс мені просто краще не носити макіяж. Я думаю, що ми всі починаємо мати трохи кумедний вигляд, коли дорослішаємо. Я інколи кепкую з себе, коли дивлюся в дзеркало. І промовляю: "Ого, це дійсно так... Що зі мною відбувається?" Це подорож", - пояснила знаменитість в інтерв'ю виданню Elle.

"Вони забрали будинок!": Джамала шокувала, як окупанти розкрадають майно її батьків у Криму

субота, 6 липень 2024, 20:40

Українська співачка Джамала довела до сліз історією, як РФ цинічно знущається над життям її роду, передають Патріоти України. Сьогодні, 6 липня, Джамала повідомила, що дім її батьків у Криму остаточно забрали окупанти без жодного права на те. Артистка ...

"Певно, щось знає": Алла Пугачова закликає знайомих залишити Росію, - ЗМІ

субота, 6 липень 2024, 11:28

Співачка у котрої залишається досить довірених осіб у вищих щаблях влади РФ стверджує, що з країни "потрібно валити" мінімум на півроку і протягом протягом місяця-двох, максимум. Російська співачка Алла Пугачова, яка на початку повномасштабної війни в...