Інколи важко було пояснити, що не сутенер: Український продюсер розповів, за які гроші купували ніч з його підопічними

На рахунку у продюсера Юрія Нікітіна багаторічну співпрацю з Андрієм Данилком, а також жіночими колективами NikitA і «НеАнгели». Дівочі групи Нікітіна користувалися великою популярністю, але солістки чули на свою адресу не тільки компліменти, а й непристойні пропозиції, повідомляють Патріоти України.

Юрій Володимирович зізнається, що в його роботі не обходиться без спокус, що не дивно, адже продюсера завжди оточували привабливі дівчата. «Через такі спокуси у мене було багато різних неприємностей, - розговорився 53-річний Нікітін в інтерв'ю Дмитру Гордону на YouTube. - Але після цього я не припинив займатися жіночими групами, просто перестав звертати увагу на спокуси. Для мене тепер існує виключно робота. Напевно, я став старшим!».

При цьому наставник запевняє - його підопічні жодного разу не надавали інтимних послуг за гроші. «Це зовсім інший бізнес, з яким я ніколи не хотів і не хочу мати нічого спільного, - запевнив Юрій Володимирович. - Але з боку клієнтів пропозиції були - ми їх отримували регулярно. Наприклад, Даша Астаф'єва (екс-солістка групи NikitA, - ред.) - не просто дівчина з обкладинки Playboy, вона - суперзірка. Не пам'ятаю, яку максимальну суму пропонували за інтим з нею. Цифри звучали великі - 100 тисяч (ймовірно, доларів, - ред.), Наприклад. Даша на це не йшла».

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...