Інша людина: Експрем'єр-міністр України Володимир Гройсман після схуднення здивував зовнішнім виглядом

Український політичний діяч Володимир Гройсман, який з квітня 2016 по серпень 2019 року обіймав посаду прем'єр-міністра України, за останні кілька років сильно схуд. У мережі з'явилося нове фото 44-річного урядовця, передають Патріоти України.

В особистому обліковому записі в Інстаграм Володимир Гройсман в основному висвітлює події війни. Однак днями він взяв участь у щорічному форумі Університету Ковентрі, присвяченому питанню глобальної безпеки та миру.

У мікроблозі політик поділився знімком, зробленим у його кабінеті. Можна побачити, що, крім значної втрати ваги, експрем'єр-міністр України ще й відростив бороду. На фото Володимир Борисович виглядає зосередженим та навіть втомленим.

Однак його справді не впізнати. Скинувши зайву вагу, Гройсман перетворився на зовсім іншу людину. Звичайно ж, насамперед він став здоровішим.

Народився Володимир Гройсман у Вінниці у єврейській родині – батько його був засновником та генеральним директором приватного речового ринку «Юність» у Вінниці, а також депутатом Вінницької міської ради 24 скликання у 2002—2006 роках. З 14-річного віку працював слюсарем, а потім приєднався до батька у його справі. Здобув економічну освіту та обіймав керівні посади в комерційних структурах.

Наразі посаду прем'єр-міністра в Україні обіймає Денис Шмигаль.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...