"Інша людина": Маша Єфросиніна зізналася, що обговорювала з чоловіком-військовим розлучення

Телеведуча Маша Єфросиніна розповіла про проблеми у стосунках з чоловіком Тимуром Хромаєвим, який пішов на фронт добровольцем. За словами зірки, війна дуже змінила її чоловіка, тому вони не завжди можуть знайти спільну мову, передають Патріоти України.

Як розповіла Єфросиніна на своєму YouTube-каналі, Хромаєв приїжджає зовсім іншою людиною. Вони часто сваряться. Справа дійшла до того, що пара вже обговорювала розлучення.

"Нам дуже з Тимуром важко. Ми розлучаємося щоразу, коли він приходить у відпустку. У перші три дні ми розлучаємося, тому що це приходить зовсім інша людина", - каже ведуча.

Вона додала, що від офіційного розлучення їх рятує тільки те, що раніше вони вже розлучалися, а потім знову зійшлися. Варто відзначити, що пара виховує двох дітей - дочку Нану і сина Олександра.Крім того, в одному з інтерв'ю Єфросиніна сказала, що незважаючи на кризи у стосунках з чоловіком, вона дуже боїться його втратити.

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...