Інтрига "Холостячки 2" розкрита! В анонсі фіналу впізнали переможця, якого обере Злата Огневич

Шоу "Холостячка 2" вже в п'ятницю, 3 грудня завершиться суперфіналом, в якому співачка Злата Огневич обере свого чоловіка серед трьох претендентів - 38-річного Дмитра Шевченка, 31-річного Андрія Задворного та 30-річного Романа Свечкоренко, який повернувся в шоу напередодні фіналу, зазначають Патріоти України.

Проте вже в анонсі прискіпливі глядачі вбачили переможця. Хто ним може стати - читайте нижче в матеріалі. Так, в ролику Злата каже, що саме цього чоловіка вона дуже чекала, поруч з ним розкривається її жіночність, і вона довіряє своєму серцю.

У фінальному епізоді Злата у весільній сукні зустріне свого обранця, скаже йому головні три слова, а він вдягне на її палець обручку. У цьому моменті шанувальники розгледіли переможця, і це, ймовірно - Дмитро Шевченко.

Ось що пишуть фани в коментарях до ролика:

  • Діма виграв. У Златі дуже гарна сукня
  • По одягу навіть видно, що Діма виділяється. Нарядили як нареченого його, тут без варіантів
  • По великих пальцях руки - Діма
  • Рука Діми з обручкою

Що відомо про фіналістів

Дмитру Шевченку 38 років, він розлучений, має свою клінінгову компанію у Львові. Багато часу присвячує спорту відпочинку, любить подорожувати.

Андрію Задворному 31 рік, він був двічі одружений, має доньку. У нього власне виробництво дерев'яних розвиваючих іграшок для дітей від року до 10.

Роман Свечкоренко - психолог, йому 30 років, був одружений, виховує доньку. На проекті з'ясувалося, що чоловік ще не розлучений офіційно, тому попри симпатію, Злата "попросила його на вихід" близько місяця тому. Умовою повернення стало його розлучення. І от в попередньому випуску Рома знов став учасником другого сезону "Холостячки".

Інтрига була привідкрита ще кілька тижнів тому

Цікаво, що ще в середині листопада Злата заінтригувала в своєму Instagram фото, на якому вона з якимось чоловіком цілується на узбережжі Київського моря. Шанувальники майже одноголосно впізнали в "Містері Х" Дмитра Шевченка.

"Це ви і Діма тепер відомо хто стане переможцем шоу"; "Так, дуже на Діму схожий", - пишуть фоловери в коментарях. Річ у тім, що зйомки шоу закінчуються ще до початку його показу, тому поки українці з нетерпінням чекають фіналу, пара вже може жити разом, а може навіть вже й розбігтися. Нагадаємо, що фінал шоу стартує на каналі СТБ у п'ятницю, 3 грудня о 19:00.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...