"Його переслідує смерть": Дружина Алека Болдвіна висловилася про трагедію

Дружина актора Алека Болдвіна Гіларія повідомила, що дуже хвилюється за ментальне здоров’я чоловіка. Так, жінка говорить, що актор після того, як сталась трагедія на знімальному майданчику, він практично не спить. За її словами, "його переслідує смерть Галини Гатчінс", пише видання People, зазначають Патріоти України.

"Гіларія дуже переймається за нього. Насправді він не спить, його просто переслідує смерть Галини. Сталася жахливо трагедія, Алек жахливо почувається", - розповіло джерело з оточення сім’ї актора.

Втім, актор не хоче, аби йому співчували. Він розуміє, що родині загиблої Галини наразі багато складніше. Зазначимо, під час знімань фільму "Іржа" стався нещасний випадок. Алек Болдвін випадково застрелив операторку Галину Гатчінс. Актору дали зброю та запевнили, що набої бутафорські. Втім, вони виявились бойовими.

Повний рішучості та сили духу: Усик поділився очікуваннями від "бою століття" з Ф'юрі (відео)

субота, 18 травень 2024, 9:40

Ввечері 18 травня світ чекає незабутнє свято боксу. Український боксер Олександр Усик поділився очікуваннями від бою з Тайсоном Ф'юрі. . Він сказав Ф'юрі, щоби той не був наляканим, адже українець не залишить його самого, йдеться в його швидкому інтер...

"Це моя помилка і, можливо, провина": Костянтин Грубич шокував, чим закінчилося розслідування смерті його доньки

субота, 18 травень 2024, 8:59

Ведучий "1+1 Україна" Костянтин Грубич пригадав трагічну ДТП, внаслідок якої у липні 2014 року загинула його донька Оля. Так, свого часу 17-річна дівчина, повертаючись додому, потрапила під колеса автівки на пішохідному переході. Внаслідок ДТП Оля проб...