Ірина Білик розповіла про пластичні операції - перша була після зауваження Леоніда Кучми (фото)

За роки кар'єри зовнішність Ірини Білик помітно змінилася, і фанати давно обговорюють її захоплення пластичними операціями. У програмі "Мій секрет" з Машею Єфросініною 51-річна співачка розповіла, коли і чому лягла під ніж хірурга, передають Патріоти України.

Першу пластику Ірина Білик зробила після народження сина Гліба в 1999 році. "Мені здавалося, що я така негарна. Ще мої колеги з мене знущалися, що я народила, що вже не повернуся. Я плакала, - зізналася виконавиця. - У мене все життя були "молящі" очі, ніби я плачу - трохи нависали. Це у мене від тата. Я виступала в палаці "Україна", був великий концерт. Тоді зустрітися з президентом було чимось неймовірним. Леонід Данилович Кучма підійшов до мене, дивиться мені в очі і каже: "Ірина, а чого це у вас такі сумні очі ". Я тоді подумала: "Ну все, потрібно точно щось робити з очима, якщо вже президент зауважив, що вони такі сумні". Тоді я вирішила трохи "завеселити" своє обличчя".

Потім Білик виправила ніс, оскільки комплексувала через "грузинську" горбинку. "Мені здавалося, що цей ніс видно за кілометр. Попросила трохи прибрати [горбинку], але не повністю. Я не хотіла, щоб люди побачили зовсім іншу жінку, - сказала співачка. - Зараз я думаю, що зробила неправильно. Потрібно було зробити щось зовсім рівне".

Пізніше українська зірка кілька разів робила підтяжку обличчя, оскільки прагнула подобатися чоловікам. "Поки тебе ще чоловіки люблять, хочуть, і секс цікавить. Я люблю ходити до косметолога, люблю масаж. Іноді укольчики краси, а як без них? - каже Білик. - Подколола губки. А що тут такого, якщо я цілуватися люблю".

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...