Ірина Федишин пояснила, чому Ані Лорак мовчить щодо війни в Україні - сидіти на двох стільцях не пройде

Українська співачка Ірина Федишин прокоментувала мовчання Ані Лорак щодо війни в Україні, розв'язаної російським диктатором Путіним. На думку зірки, мозок Кароліни Куєк "виїла пропаганда", а сама вона хоче "відсидітись на двох стільцях", передають Патріоти України.

Відповідна заява пролунала в короткому інтерв'ю на YouTube Ростислава Калацинського. Зазначимо, що українська співачка, яка вже багато років живе і виступає в Росії, за весь час російсько-української війни спромоглася написати один заклик до миру, не називаючи справжнього агресора.

"Це дно. Коли гинуть люди, діти й коли мовчить Ані Лорак, яка є громадянкою України, я не розумію, чому. Життя людини – безцінне, і я не знаю, чим вона керується", – висловилася співачка.

Вона додала, що для людини, яка народилася в Чернівцях, подорожує світом і бачить справжню ситуацію, дивно не реагувати на загарбницьку війну Путіна. За словами зірки, вона б навіть не подивилася в бік Ані Лорак при зустрічі.

"Це спроба сидіти на двох стільцях, але цей варіант точно вже не пройде. Якби були якісь намагання повернутися, я думаю, народ би їй цього не дозволив. На Лорак діє російська пропаганда. Пропаганда виїла їй розум", – сказала зірка. Також вона наголосила, що не вважає Куєк українкою, тому її позиція не викликає подиву і "не болить".

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес: Розлучається одна з найбільш зіркових пар Голлівуду - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 4:15

Вони вперше зустрілися на початку 2000-х, і їхні стосунки дійшли до заручин. Однак за кілька днів до весілля пара скасувала їх. З'явилися чутки про те, що голівудські зірки Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, які возз'єдналися через 17 років і нарешті одруж...

"Ділюсь цим вперше": Співачка Lama показалася з молодшим на 18 років коханим і розсекретила, чим він займається

четвер, 16 травень 2024, 9:14

Українська співачка Наталя Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, не є любителькою того, аби ділитися в Мережі сімейним контентом. Однак з нагоди важливого свята, а саме Міжнародного дня сім'ї, артистка зробила виняток. Зокрема, Lama вперше за тривалий...