"Ішла напролом": Аліна Паш ще більше заплуталась, намагаючись знову виправдатися за поїздку до Криму

Українська співачка Аліна Паш після гучного скандалу та дискваліфікації з національного відбору на "Євробачення" через незаконне відвідування Криму знову намагалася виправдатися за свій вчинок і остаточно заплуталась, передають Патріоти України.

Вона зіслалася на погану пам'ять, заявивши, що не знає, як перетинала межу тимчасово окупованого півострова. З її слів, тоді було багато переїздів, вона заплуталася. А підроблену довідку для неї начебто підготував партнер Андрій Іноземцев.

«Я дала добро Андрію це питання вирішити. Десь я розуміла, що воно може бути вирішене не зовсім чесним способом, але жага поділитися з українцями цією піснею в такий напружений для країни момент надавала рішучості йти далі. Довідка — це спроба Андрія врятувати мене» — сказала Аліна Паш в інтерв'ю LiRoom.

Розповідаючи про подорож до Криму, співачка «заклала» Ірину Білик, у команді якої виступала на півострові. Аліна каже, що в її паспорті немає позначки про перетин кордону.

«Навіть розуміючи, що моя пам'ять про те, як я їхала до Криму, розмазана, я вирішила ризикнути й піти на конкурс… Я йшла напролом, сліпо сподіваючись, що не порушила правила конкурсу і в'їжджала на територію Криму правильно. Ми тоді дуже багато гастролювали в команді Ірини Білик, постійні перельоти, переїзди.

Ніхто не міг дати мені чіткої відповіді, як ми туди потрапили, бо було кілька гуртів: хтось їхав, хтось летів. Я шукала хоч якісь квитки, емейли, будь-яке підтвердження. Всі свої паспорти я перевірила вздовж і впоперек — жодної позначки. Звичайно, був той пост у Facebook зі скаргою на Аерофлот, і десь у глибині душі я розуміла, що є шанс, що я все ж таки влітала», — сказала Аліна Паш.

Нагадаємо, співачка виграла національний відбір, але Суспільний мовник ухвалив рішення щодо дискваліфікації.

"Може померти": Дружина Віктора Павліка налякала підписників новиною про його "критичний" стан

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:30

Українського співака Віктора Павліка вмовили зробити життєво необхідну операцію на серці, адже ситуація стала критичною. Як розповіла його дружина Катерина Репяхова, артист може померти будь-якої миті, якщо терміново не втрутяться медики, передають Пат...

"Я думаю, що все буде добре": Вагітна Джамала розсекретила, коли народжуватиме та чи обрала ім'я для третього сина

четвер, 2 травень 2024, 16:57

Українська співачка Джамала зізналась, коли має народжувати третю дитину та чи обрала вже ім'я для сина, передають Патріоти України. Незабаром артистка стане багатодітною матусею. Нині вона готуються до третіх пологів. Як зізналась виконавиця, під час ...