Юлія Саніна з вдячністю відгукнулася на пропозицію Тіни Кароль зайняти її місце на шоу "Голос країни"

Фронтвумен українського гурту The Hardkiss Юлія Саніна в Instagram Stories прокоментувала заяву української співачки Тіни Кароль про те, що вона поступається їй своїм тренерським кріслом на проекті «Голос країни», передають Патріоти України.

«Я завжди дуже вдячна Тіні за теплі слова й за довіру. Але Володимир Завадюк (продюсер проекту) поки що не дзвонив, Тому нічого не можу сказати з цього приводу», — так Саніна відповіла на запитання шанувальників.

Нагадаємо, співачка Тіна Кароль зізналася, що 11-й сезон шоу «Голос країни» стане останнім для неї. У фіналі вона заявила, що хотіла б запросити на своє місце співачку Юлію Саніну з The Hardkiss. Разом з Кароль зоряними тренерами 11-го сезону були MONATIK, Надя Дорофєєва та Олег Винник, який записав недавно пісню разом із молодою співачкою Еліною Іващенко.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...