Юрій Горбунов показав "чесне" фото з Катериною Осадчою

Топовий український телеведучий Юрій Горбунов на своїй сторінці в Instagram ділиться не тільки фото зі зйомок шоу, але і життєвими кадрами, передають Патріоти України.

Так, цього разу Горбунов показав селфі з прогулянки в Києві з дружиною Катериною Осадчою. "Після напружених робочих вихідних заслужений відпочинок", - підписав фото Юрій.

Виглядали ведучі по-простому, без звичного телевізійного гриму. Юрій вийшов на прогулянку в кепці і спортивній куртці, а Катерина була в шапці і рукавичках. При цьому теледива Осадча була без макіяжу, лише трохи підкресливши губи прозорим блиском. На задньому фоні знімка подружньої пари видно дитячий майданчик, очевидно, молоді батьки були на прогулянці з сином Іваном.
Примітно, що останнім часом Катерину Осадчу часто вітають з вагітністю, при цьому сама телеведуча не робила ніяких заяв про швидке поповнення в сімействі. На думку про те, що Катерина знаходиться в очікуванні дива, підписників наштовхнули вільні наряди дружини Юрія Горбунова. Все частіше вона з'являється в сукнях оверсайз, які приховують фігуру.

Фанам на замітку: Стало відомо, коли виступить Аlyona Аlyona & Jerry Heil у фіналі Євробачення

середа, 8 травень 2024, 18:30

Представниці України Аlyona Аlyona & Jerry Heil з піснею «Teresa & Maria» феєрично виступили в першому півфіналі «Євробачення» та впевнено пройшли до фіналу. Тим самим співачки підтвердили рекорд нашої країни — українці кожного разу виступають у фіналі...

"У мене купа всього зі здоров'ям": Відомий український гуморист зізнався, як його не взяли на службу до війська

середа, 8 травень 2024, 14:30

В інтерв'ю Славі Дьоміну він поділився, що хотів піти служити. Гуморист без повістки пішов до військкомату, пройшов військово-лікарську комісію (ВЛК), після чого його відправили до лікарні та відмовили у службі. "Я пройшов ВЛК, мене ще перенаправили до...