Юрій Горбунов розповів, як чоловіки-учасники "Голосу країни" виїжджають за кордон

Третього вересня о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна" відбудеться прем'єра європейського сезону 'Голосу країни-13". В інтерв'ю Аліні Доротюк ведучий вокального шоу Юрій Горбунов розповів про те, чому "Голос країни" на часі, яку підтримку надали польські колеги та хто став учасником цьогорічного сезону, передають Патріоти України.

Юрій каже, що в 13 сезоні взяли участь виключно українці та вокалісти, які мають українське коріння."Цей сезон відрізняється тим, що в ньому беруть участь виключно українці. На сліпих прослуховуваннях у нас був учасник з Куби, у якого мама українка. Він досконало вивчив мову та співає українськомовні пісні. В цьому сезоні будуть герої, які багато років живуть за кордоном і весь цей час демонструють нашу культуру всьому світові. До того ж, будуть вокалісти, які не виїжджали за кордон під час повномасштабного вторгнення. Буде багато дівчат, які з дітьми виїхали з України під час повномасштабної війни і прийшли на "Голос країни", аби отримати трохи відчуття рідної домівки", - прокоментував Горбунов.

Новий сезон знімається у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях. Горбунов зазначив, що поляки проспонсорували весь сезон від декорацій і до логістики.

Ведучий прокоментував, як учасники-чоловіки "Голосу" виїхали до Польщі і додав, що на знімання у Варшаві поїхали лише критично-важливі співробітники:

"Все що стосується "Голосу" – це Міністерство культури. І в нас до речі, із нашої групи виїхали далеко не всі чоловіки, не всім дали дозвіл. В цьому сезоні в нас був інший режисер, адже на знімання проєкту виїжджали лише критично-важливі співробітники. Якщо в процентному співвідношенні, то в цьому сезоні на "Голосі країни" працювало десь 20% чоловіків, інші дівчата. Учасники-хлопці, які поїхали брати участь у проєкті, отримали абсолютно офіційний дозвіл на виїзд в Польщу з вікном дат на повернення в Україну, і за цим дуже суворо слідкує кастинг-відділ", - прокоментував Горбунов.

Ведучий каже, що "Голос країни" – гідна відповідь окупантам, які намагаються зламати націю і загнати українців у глухий кут.

"Голос країни - це культурна пігулка для телеглядачів, адже у нашого ворога одна мета - загнати нас у бомбосховище і зробити так, щоб наші театри не працювали, кінотеатри були зачинені, а телебачення зупинило мовлення. Вони хочуть загнати нас у глухий кут, щоб ми були налякані, злі, голодні, холодні, босі та вимагали від влади припинити війну. Саме тому "Голос країни" потрібен зараз для того, аби наша культура працювала, особливо в тому випадку коли проєкт фінансують наші колеги", - каже Юрій Горбунов.

Унесена вітром... Наречена загубила свою шикарну весільну сукню посеред шосе (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:00

Деніз Геннон, яка знайшла вбрання на узбіччі дороги, планує віддати його на благодійність, якщо протягом наступних кількох тижнів не вдасться знайти власницю, передають Патріоти України. Невідома наречена загубила свою весільну сукню на узбіччі шосе в ...

"У нас було два весілля": Зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький вперше розповів про шлюб та чому приховує родину

субота, 27 липень 2024, 22:45

Український актор, зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький поділився подробицями особистого життя, передають Патріоти України. Так, родина артиста завжди трималася подалі від публічності. Тарас пояснив це тим, що він звик, що особисте життя не афішується....