Ювелірна робота! П'ять зірок, які робили пластику і не зізнаються (фото)

Пластична хірургія відкрила шлях до успішної кар'єри багатьом голлівудським зіркам. Говорити про свою пластиці на кожному розі не прийнято, деякі навіть заперечують, що якісь втручання на їхніх обличчях мали місце бути. У нашій добірці — ті з зірок, чиї зміни в зовнішності були практично непомітні, зазначають Патріоти України.

Дженіфер Еністон

Напевно, немає жодної актриси, яка хоч трохи підкоригувала форму носа. Ще на самому початку своєї акторської кар'єри, коли Еністон ще тільки почала зніматися в культовому серіалі "Друзі", завдяки якому стала супервідомою, вона зверталася до пластичного хірурга. Дженніфер стверджувала, що зважилася на пластику не для того, щоб змінити зовнішність, а щоб виправити носову перегородку.

Тобто операція на носі мала медичні показання, але ніс їй все-таки зробили трохи вужчим. До речі, з цієї ж причини під ніж хірурга лягала і королева Іспанії Летиція.

Кіра Найтлі

Британська актриса Кіра Найтлі якраз із тих, хто не біжить до пластичного хірурга з приводу. Широкій публіці відомо лише те, що Найтлі трохи змінювала форму носа — звужувала широке перенісся.

У зірки також дуже маленькі груди, але вона не стала збільшувати розмір бюста за допомогою імплантів, що явно свідчить про те, що Кіра — прихильник натуральної краси. Зірку неодноразово запитували про її ставлення до пластичної хірургії, і Найтлі стверджує, що сама операцій не робила, але не засуджує жінок, які наважуються на цей крок для того, щоб почуватися впевненіше.

Дженіфер Лопес

Джей Ло 52 роки, знаменитість має просто чудовий вигляд. Актриса і співачка виступає за природну красу і натуральні форми. Дженніфер стверджує, що ніколи не робила пластичних операцій, а її підкачане тіло — це щоденна фізична праця. З генетикою Лопес дійсно пощастило — вікові зміни на обличчі практично не помітні.

Зірка не нехтує регулярними процедурами для краси шкіри у косметолога, але, безсумнівно, на її обличчі бували і хірургічні втручання. Джей Ло звузила спинку носа і його кінчик, щоб отримати більш акуратні риси обличчя, а також робила мамопластику. Її груди до і після народження дітей мають однаковий вигляд, що практично неможливо, особливо з огляду на те, що у Лопес двоє дітей.

Або співачка поставила невеликі імпланти, або змінювала форму за допомогою ліпофілінгу. Експерти впевнені, що зірка робила блефаропластику і підтяжку для того, щоб отримати омолоджувальний ефект.

Скарлетт Йоганссон

Скарлетт Йоганссон 36 років, і на світанку своєї кар'єри дівчина говорила, що категорично не сприймає будь-які хірургічні втручання. Проте з віком зовнішність голлівудської діви стала ще більш привабливою, ніж раніше. Явні пластичні операції якщо і траплялися, то були зроблені ювелірно. Помітна лише трохи змінена форма носа, який в юному віці у Скарлетт був ширший, ніж зараз.

Втім, Йоганссон все заперечувала, навіть подавала в суд на видання Us Weekly, яке першим написав про "новий" ніс зірки. Також кажуть, актриса змінювала форму вилиць за допомогою філерів і виправляла прикус у ортодонта. Чи справді це було або все це вигадки журналістів та експертів у сфері пластичної хірургії, загадка.

Анджеліна Джолі

Натуральність губ голлівудської діви все ще багатьом її прихильникам не дає спокою. Втім, якщо пухкі губи Анджеліни можна побачити і на її дитячих і юнацьких фотографіях, то ніс актриса все-таки змінювала. Фахівці стверджують, що Джолі зменшила кінчик носа, а ще робила пластику підборіддя, яке раніше було більш широким, ніж зараз.

Однак не виключено, що Джолі просто схудла: відомо, що з вагою у актриси були серйозні проблеми і через її здоров'я сильно переживав ексчоловік Бред Пітт. Про пластику грудей після проведеної мастектомії Анджеліна розповіла публічно, а залози видалила для того, щоб зменшити ризик захворіти на рак грудей, від якого померла її мати.

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...