"Ми довго готувалися": Іван Дорн зізнався, чому 14 років приховував дружину

Український співак Іван Дорн ретельно приховував свою обраницю. До слова, тривалий час фани були переконані, що Дорн - затятий холостяк, зазначають Патріоти України.

Приписували йому романи з різними дівчатами, роздували плітки, але нещодавно артист таки показав свою кохану. Виконавець випустив трек "Тебе нема сьогодні", де знялася його дружина. До слова, він приховував її 14 років. У програмі СЛАВА+ Іван пояснив своє рішення. Він говорить, що не любить, коли лізуть в особисте життя.

"Це достатньо вразлива історія, і треба, щоб ми, як сім'я, стали сильнішими. Розуміли, як взаємодіяти всередині цього складного світу під назвою шоубізнес та музична індустрія. Журналісти можуть далеко зайти, щоб знайти якусь інформацію. Ми зріли, ми готувалися. Щоб зрозуміти, як діяти далі", - розповів артист.

Окрім того, Іван додав, що не збирається афішувати своє особисте життя. "Ми все одно все не розкриємо, в труси мені не залізуть, і я не дозволю цього робити. Але казати, що у мене є дружина та двоє дітей... Це такий предмет гордості. Я б хотів ділитися тим, на що перетворилася з роками моя родина", - поділився Дорн.

"Троє дітей. Навчання, гуртки": Відомий телеведучий зізнався, скільки йому потрібно коштів на місяць

вівторок, 19 березень 2024, 7:30

Український ведучий Григорій Решетнік в інтерв’ю Аліні Доротюк зізнався, що поки що не може купити власну квартиру, тому орендує її в столичному районі Новопечерські Липки. Він додав, що в нього троє дітей і, відповідно, багато витрачає на них, передаю...

"Це як з дитиною": Аліна Гросу різко відповіла, чому приховує свого другого чоловіка

вівторок, 19 березень 2024, 0:35

Українська співачка Аліна Гросу різко відповіла, чому приховує свого другого чоловіка, передають Патріоти України. Так, виконавиця зізналась, щознову вийшла заміж, та навіть публікує весільні фото. Щоправда, обличчя чоловіка знаменитість не квапиться п...