Із кульками та рожевим тортом: Ані Лорак показала фото зі свого дня народження

Співачка українського походження Ані Лорак, яка живе і працює в Росії, днями відгуляла свій день народження. Фото з вечірки у сімейному колі зірка російської сцени потроху почала публікувати у Stories Instagram, повідомляють Патріоти України.

Як свідчать відзняті кадри, на час святкування помешкання зірки прикрасили декоративними золотистими літерами "Happy Birthday" на вікні й доповнили десятком надувних кульок червоного і помаранчевого кольорів у колір кімнати.

На іншому фото Лорак сфотографувалася з розкішним тортом у рожевому тоні, позначивши кондитерку. Перед своїми підписниками поп-співачка показалась у буденному одязі: з темним гольфом та світлими джинсами. Волосся зірка зібрала в пучок, з прикрас лишила тільки круглі золоті сережки та яскравий браслет. Напередодні колеги й прихильники Лорак засипали її привітаннями у соцмережі.


Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...