Кадри вражають! Тіна Кароль показала, наскільки її син схожий на покійного чоловіка (відео)

Тіна Кароль важко пережила втрату чоловіка, з яким прожила у шлюбі лише п'ять років. Коли Євген Огір помер, артистка залишилася сама з недобудованим будинком та маленьким сином на руках, передають Патріоти України.

Їй вистачило сил добудувати особняк і підняти на ноги сина, відправивши його до приватної школи в Англії. Днями хлопчику виповнилося 14 років, і артистка показала, наскільки він схожий на свого покійного батька.

У Телеграм-каналі 37-річна виконавиця поділилася рідкісною публікацією із чоловіком. Вона завантажила відео, створене з двох фотографій - одна була зроблена багато років тому разом із Євгеном Огіром, а друга нещодавно разом із підрослим сином. Шанувальники були у захваті, відзначаючи, наскільки 14-річний Веніамін схожий на свого тата.

"До мурашок, як же вони схожі", "Так схожі тато з сином", "Мамина радість! Копія тато", "Боже, до сліз", "Тато з сином дуже схожі", "Гарний хлопчик, Вєнє 14 років! Синочку і мамі здоров'я та довгих років із мирною Україною", "У саме серце", "Як же схожі тато і син", - пишуть шанувальники.

Помер чоловік Тіни Кароль на 33 році від раку шлунка у 2013 році. На момент смерті Євгена його синові було лише 5 років.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...