"Как красиво начался год!": Злата Огнєвіч прийшла на святкову вечірку разом із екс-учасником "Холостячки" (фото)

Злата Огнєвіч. Фото: instagram.com/zlata.ognevich.Відома українська співачка Злата Огнєвіч, яка тяжко переживала розрив з переможцем «Холостячки» Андрієм Задворним, в Instagram Stories показала, як відсвяткувала Новий рік, передають Патріоти України.

Артистка зустріла свято у сімейному колі, а потім разом з сестрою вирушила на вечірку до столичного Жовтневого Палацу. На святі Злата познайомила свою сестру Юлію з двоюрідною сестрою учасника Холостячки Максима Тарапати, Олександрою.

«Як гарно розпочався рік», — підписала один з кадрів в Instagram виконавиця. Огнєвіч також поділилася спільними селфі з Тарапатою, з яким зблизилася після розставання з Задворним.

instagram.com/zlata.ognevich

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...

На початку співочої кар'єри: Міка Ньютон показала, який вигляд мала майже 30 років тому (фотофакти)

четвер, 2 травень 2024, 5:00

Українська співачка Міка Ньютон, справжнє ім'я якої Оксана Грицай, показала, як виглядала до своєї популярності. . На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, зроблену в 1997 році. На ньому юна співачка позує в білій сукні з м'яко...