"Как много пластики! Смешная": У мережі показали, як насправді Єфросиніна виглядала у 13 років (фото)

У мережі опублікували знімок, на якому показали, як українська телеведуча Маша Єфросиніна виглядала у 13 років. Тоді у знаменитості був невеликий чубчик і чорний колір волосся. Відповідне фото опублікували на сторінці в Instagram "Зірковий шлях", передають Патріоти України.

Шанувальники зірки залишили безліч коментарів під постом. Так, у кадрі Єфросиніна позувала в картатому вбранні, з коротким чорним волоссям і чубчиком. Крім того, у шкільний час ведуча носила масивні сережки з дерева. На іншому фото, зробленому в наші дні, видно, що у знаменитості за ці роки не змінився колір волосся і вона все так само продовжує стригти і укладати чубчик.

Користувачі мережі оцінили архівне фото Єфросиніної та написали безліч коментарів під публікацією. Зазначимо, що знайшлися й ті, хто запідозрив телеведучу у пластиці. "Як багато пластики!", "Ніби не Марія у 13 років", "А губи то накачала", "Кумедна", "Схудла зовсім", – пишуть люди.

Коротко про знаменитість:

  • У 2014 Маша Єфросиніна пішла з "Нового каналу", де тривалий час працювала ведучою різних розважальних програм. У серпні цього ж року зірка народила другу дитину, тому взяла невелику паузу в кар'єрі.
  • Зараз телеведуча активно веде блог у соціальній мережі, запрошує знаменитостей на авторську програму "Экзамен", яка регулярно виходить на її Youtube-каналі, і займається благодійністю.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...