Камалія розлучається з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром після 20 років шлюбу

Українська співачка Камалія приголомшила шанувальників звісткою. На своїй сторінці у Facebook виконавиця залишила шокувальний пост про те, що вона розлучається зі своїм чоловіком, пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром, передають Патріоти України.

"Ми знаємо, що не на це чекав від нас український народ. Це не те майбутнє, яке ми собі уявляли. З важким серцем ми просуваємось вперед порізно. Ми справжні люди, з реальним життям, зі справжніми сім'ями, друзями та колегами", - написала Камалія.

Артистка розповіла, що останній рік вони з Захуром ретельно працювали над стосунками та дійшли висновку, що вони більше не хочуть бути партнерами у шлюбі:

"Ми старанно працювали над нашими проблемами протягом останнього року, і дійшли висновку, що хоча ми дуже кохаємо один одного, ми залишимося розділеними і більше не будемо партнерами у шлюбі, при цьому ми залишаємося партнерами у вихованні дітей і прагнемо разом виховувати та стати дорогими друзями та відданими батьками наших улюблених дочок Арабелли та Мірабели", - продовжила артистка. Що стало причиною розлучення, Камалія не повідомила і попросила всіх поважати її особистий простір.

"Ділюсь цим вперше": Співачка Lama показалася з молодшим на 18 років коханим і розсекретила, чим він займається

четвер, 16 травень 2024, 9:14

Українська співачка Наталя Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, не є любителькою того, аби ділитися в Мережі сімейним контентом. Однак з нагоди важливого свята, а саме Міжнародного дня сім'ї, артистка зробила виняток. Зокрема, Lama вперше за тривалий...

Найщедрішим був Коломойський: Позитив розкрив гонорар гурту "Время и Стекло"

четвер, 16 травень 2024, 6:15

Український співак Позитив (справжнє ім'я - Олексій Завгородній) назвав найбільший гонорар за час існування гурту Время и Стекло. Про це він розповів у шоу NABARІ. . За словами співака, найбільшу суму вони з Надею Дорофєєвою отримали за виступ для Іго...