Камалія розповіла, як після розлучення поділила майно з мільярдером Захуром і чи вільне її серце

Відома українська співачка Камалія пояснила, як поділила майно з ексчоловіком - мільярдером Мохаммадом Захуром. Виконавиця також причинила завісу свого особистого життя.

За словами артистки, поки що вони з колишнім не обговорювали поділ майна. Вона каже, що навіть не знає, чи будуть вони цим займатися у майбутньому. Однак експодружжя дійшло згоди, що маєток під Києвом, в якому вони раніше жили, перейде у спадок 10-річним донькам Арабеллі і Мірабеллі.

"Це спільний будинок, в майбутньому – це будинок наших дітей. Ні, ми ще майно не ділили. Чи плануємо – не знаю", – поділилася Камалія. Щодо особистого життя співачки, вона не розповіла, чи перебуває нині у стосунках. Проте заінтригувала, що, ймовірно, її серце зараз невільне. Чутки про новий роман Камалія ніяк не прокоментувала.

"Чи вільне моє серце – нехай це буде поки що в секреті", – відповіла зірка. Виконавиця зізналася, що після розлучення мала чимало залицяльників. Чоловіки постійно приділяли їй увагу, а деякі навіть встигли покликати заміж. Втім, сама знаменитість не поспішає погоджуватися на такі пропозиції, каже, що їй потрібен час.

"Після розлучення увага полилася, навіть освідчення були. Я ще психологічно не готова вийти заміж. Я думаю, що треба час, аби видихнути", – зазначила Камалія.

"Це ж справжня пожежа!": Оля Полякова розсекретила свою вагу і в купальнику похизувалася стрункою фігурою

п’ятниця, 5 липень 2024, 6:22

Українська співачка Оля Полякова розсекретила свою вагу та похизувалася стрункою фігурою в купальнику, передають Патріоти України. Виконавиця зізналась, що її зріст становить 180 см. За словами артистки, нині в неї ідеальна вага, як для параметрів. Заг...

Навколокіношні плітки назвали нового фаворита на роль культового шпигуна: Наступного Джеймса Бонда може зіграти зірка "Бріджертонів"

четвер, 4 липень 2024, 22:30

Мужній та благородний красень поверне нотки інтелігентного аристократизму в культовий образ, за котрими вже скучив глядач. Адже з 2006 року роль формував більш брутальний і зовні холодний Денієл Крейг. Бондіана, як вважалося раніше, отримає нового акто...