Камалія розповіла, в яких стосунках перебуває тепер з ексчоловіком-мільярдером

Українська співачка Камалія, справжнє ім'я якої Наталя Шмаренкова, розповіла, у яких стосунках перебуває зі своїм колишнім чоловіком, пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром, після оприлюднення про їхнє розлучення у квітні 2023 року.

У програмі "Ближче до зірок" артистка запевняє, що з ексчоловіком вони перебувають у дружніх стосунках. За словами співачки, Захур постійно на зв'язку з їхніми спільними дітьми. Також Камалія розповіла, що колишній часто навідує родину та проводить з ними час.

"Він з дітьми (від попереднього шлюбу – прим. ред.) живе у Лондоні. Приїжджає, коли діти приїжджають. Ось влітку вони були. Ми з дітьми (спільними – прим. ред.) їздимо, кудись їх возимо, звісно, і відпочивати. Вони хочуть бути разом з батьками", – пояснила зірка.

Камалія з ексчоловіком та доньками / © instagram.com/kamaliyaofficial

Зокрема, Камалія з ексобранцем Захуром залишаються партнерами. Колишнє подружжя досі має низку спільних проєктів.

"У нас дуже багато спільних проєктів: благодійних і не благодійних", – додала співачка.

Камалія з доньками / © instagram.com/kamaliyaofficial

Як відомо, Камалія із заможним чоловіком пробули у шлюбі понад 20 років. Про те, що стало причиною їхнього розлучення, Камалія не ділиться. До того ж вона попросила поважати її особистий простір і не втручатися у нього із зайвими запитаннями.

Унесена вітром... Наречена загубила свою шикарну весільну сукню посеред шосе (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:00

Деніз Геннон, яка знайшла вбрання на узбіччі дороги, планує віддати його на благодійність, якщо протягом наступних кількох тижнів не вдасться знайти власницю, передають Патріоти України. Невідома наречена загубила свою весільну сукню на узбіччі шосе в ...

"У нас було два весілля": Зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький вперше розповів про шлюб та чому приховує родину

субота, 27 липень 2024, 22:45

Український актор, зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький поділився подробицями особистого життя, передають Патріоти України. Так, родина артиста завжди трималася подалі від публічності. Тарас пояснив це тим, що він звик, що особисте життя не афішується....