Каменських ніжиться під сонцем Хорватії: Співачка показала нові фото

Артистка показала нові фото з прогулянки, а також показала костюм, у якому відправилася в місто.

Співачка Настя Каменських разом із чоловіком Потапом, мамою і друзями відпочиває в Хорватії. Вдень усі ніжаться на сонечку, а ввечері вивчають місцевість. Артистка показала нові фото з прогулянки, а також показала костюм, у якому відправилася в місто, інформують "Патріоти України".

NK відпочиває від насиченого гастрольного графіка, який мала цього літа. Зірка разом із найріднішими полетіла в Хорватію, де не лише плаває в морі, а й багато гуляє. Під час прогулянок Настя показує образи, які приготувала для відпустки.

Днями зірка оприлюднила серію фото з однієї з вечірніх прогулянок, на якій була разом із компанією. Вони разом їздили на велосипедах далматинським узбережжям і вивчали мальовничі місця острова Млєт, що розташований у південній частині Хорватії.

Образ Насті Каменських

Для відпустки виконавиця приготувала декілька аутфітів. На велопрогулянку вона одягнула чорний сатиновий костюм, що складався з коротких шортів і подовженої сорочки, під якою був білий топ. Оскільки Каменських гуляла та їздила на велосипеді, то поєднала вбрання з кросівками.

Серед аксесуарів її відпочинковий look довершували лаконічні сережки, ланцюжки й біла сумочка через плече. Волосся вклала у фірмові кучері, а на обличчі зробила макіяж у коричневих відтінках.

Це був ще один прекрасний день. Дякую всім за ці незабутні моменти життя,
– написала NK під фото.

Для перегляду всіх фото гортайте праворуч:


Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...

На початку співочої кар'єри: Міка Ньютон показала, який вигляд мала майже 30 років тому (фотофакти)

четвер, 2 травень 2024, 5:00

Українська співачка Міка Ньютон, справжнє ім'я якої Оксана Грицай, показала, як виглядала до своєї популярності. . На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, зроблену в 1997 році. На ньому юна співачка позує в білій сукні з м'яко...