Каміллі оголосили війну: Принц Гаррі й Меган Маркл свідомо не привітали герцогиню Корнуольську, - ЗМІ

Герцоги Сассекські Гаррі та Меган Маркл досі ніяк не відреагували на новину про те, що герцогиня Корнуольська Камілла стане королевою-консортом, бо "оголосили їй війну". За даними ЗМІ, Гаррі ніколи не подобалася нова дружина його тата, принца Чарльза, а самій Каміллі не подобалася Меган, яку вона вважала авантюристкою з Лос-Анджелеса, передають Патріоти України.

Як пише The Sun, Сассекські спеціально ігнорують гучну подію. Вони не вітали герцогиню й ніде не згадували про новину. Ймовірно, вони хочуть показати, що не схвалюють бажання Єлизавети II надати невістці хоч суто формальний, але дуже високий і почесний титул.

Видання вказало: конфлікт був практично неминучим, адже Меган та Камілла – повні протилежності. "Двох жінок об'єднує лише внутрішня недовіра до ЗМІ, любов до стосунків із чоловіками та задоволення від вечірок. Але в іншому вони на протилежних полюсах", – зазначили журналісти.

Герцогині Корнуольській, за їхніми даними, було важко повірити, що Меган пожертвує своєю кар'єрою акторки та незалежністю, щоб "мовчки служити монархії як командний гравець".

Кохану Гаррі в The Sun охарактеризували як енергійну особистість і прогресивну феміністку, прихильницю руху Black Lives Matter. Вона не могла порозумітися з консервативною Каміллою "навіть без урахування їхніх політичних розбіжностей". Водночас ЗМІ все частіше пишуть про Маркл як про примхливу представницю вищого класу, яка дозволяла собі неповажно ставитись до персоналу.

Наприклад, Кірсті Оллсопп, подруга Камілли, говорила: незадовго до весілля Сассексів у 2018 році герцогиня Кембриджська Кейт розплакалася, коли почула, що Меган знущається з її особистих підлеглих у Кенсінгтонському палаці.

Як зазначили в The Sun, лицемірство зіграло з нинішньою дружиною Гаррі поганий жарт і підірвало її популярність. Британці, які раніше захоплювалися акторкою, що стала дружиною принца, дедалі більше симпатизують майбутній королеві-консорту Каміллі.

"Звинувачення проти Меган у вияві неповаги до тих, хто багато працює в палаці за низьку зарплату, схилили чашу терезів на користь Камілли", – сказано у статті. Водночас у США любов до дружини принца Гаррі залишилася на високому рівні.

"Остаточне "місце призначення" Меган незрозуміле, але в неї, безумовно, є підтримка, щоб спробувати зіграти роль американської політикині. Паралельно з цим Британія – безнадійна справа для Сассексів", – вважає видання.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...