Камінг-аут шокував фанів: Український співак-кумир молоді цілувався з хлопцем прямо на сцені (відео)

Меловін наробив шуму на музичному фестивалі Atlas Weekend, який почався сьогодні, 5 липня, і триватиме до 11 числа. Український співак-кумир молоді поцілувався на сцені з хлопцем. Відео поцілунку опублікувала користувач мережі Анна на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Прислали відео, де MÉLOVIN на головній сцені Atlas Weekend з гей-прапором в руках цілується з якимось пацаном", - написала вона в підписі до відео.

Вона також зазначила, що вважає такий вчинок дуже сміливим, особливо для України не дивлячись на те, що інші артисти за кордоном робили вже подібне. У Instagram співак зазначив, що він підтримав ЛГБТ-спільноту і поцілувався на сцені з хлопцем і дівчиною.

Раніше до початку виступу на фестивалі артист заявив, що 5 липня розпочнеться нова ера, оскільки він відзначає 5-річчя своєї кар'єри. "День, який запам'ятає кожен з Вас! Готуйте свої камери! Ми заряджені!" - йдеться в пості MÉLOVIN.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...