"Капець, як ви схожі": Олександр Педан показав 5-річного сина-іменинника

Олександр Педан з іменинникомОлександр Педан 5 років тому став батьком удруге. Успішному українському шоумену під Новий рік його кохана дружина подарувала сина. 26 грудня, Марік відзначав свій день народження, зазначають Патріоти України.

В особистому акаунті в Інстаграм з шанувальниками Олександр Педан поділився чарівною сімейною фотографією, на якій зображений разом зі своєю дружиною Інною та їхнім єдиним сином. Хлопчик росте точною копією свого зіркового батька та встиг зачарувати шанувальників.

"Цей перший ювілей малюка - найбільше свято для батьків, важливіше за усі свої. Ми готувалися, хвилювалися, як будемо святкувати. До речі, доведеться двічі. Дуже тішимося, що в Маріка є багато своїх друзів-дітей. Тому робимо один дитячий день народження. А також є наші друзі-дорослі, куми зокрема. Відтак, доведеться святкувати другий раз", - зазначив Олександр Педан.

Численні шанувальники та зіркові друзі, включаючи Сергія Притулу, відреагували на публікацію ведучого шоу "Екси".

"Нехай росте здоровий вам в задоволення!!", "Капець, як ви схожі", "Нехай щасливим буде хлопчик", "Який вже дорослий", "Як ви з дружиною схожі, ну хіба так буває", "Прекрасний синочок", "Дуже гарний хлопчик", "Малий реально схожий на обох", - пишуть шанувальники.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...