Карма? Паралізувало частину обличчя: З відомою російською актрисою, яка підтримала війну проти України, сталося нещастя

Відома російська актриса Наталія Варлей, якій ще з 2015 року заборонено в'їзд в Україні через підтримку війни РФ проти України, зіткнулася зі страшною напастю, передають Патріоти України.

Актриса, яка зіграла у фільмі Кавказька полонянка, завжди була великим противником б'юті-процедур, але одного разу на дещо зважилася. Зірка радянського кіно розповіла, що колись зробила ін'єкції ботокса собі в лоб, і її буквально паралізувало.

"Я один раз зробила собі укол в лоб - у мене перестали рухатися брови. Я почала грати виставу і не можу жодної сцени видати, тому що брови нависли і все", - зізналася артистка, пишуть росЗМІ. З тих пір, за словами Варлей, вона ніколи більше нічого не коле.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...