Кароль і Осадчу без макіяжу застали зненацька - такими ви їх ще не бачили (фото, відео)

Українських зірок Тіну Кароль і Катю Осадчу вдалося застати зненацька за ранковими справами, коли вони ще не встигли зробити макіяж. Тіна пила каву з помічниками, а вагітна Катя бігла у справах поблизу ВДНГ, передають Патріоти України.

Знімками та відео поділилися журналісти програми "Викриття" на телеканалі KYIV.LIVE. Народну артистку України Тіну Кароль папараці вдалося застали у столичному парку імені Тараса Шевченка. Зірка була без макіяжу, в кросівках, а біляве волосся з ефектом "неохайності" було зібрано в хвіст.

Артистка попила каву зі своїми помічниками, а потім сіла в автомобіль марки Range Rover, приблизною вартістю 3 мільйони гривень, і швидко поїхала у справах.



А вже наступного дня папараці помітили Катю Осадчу на ВДНГ, поруч зі знімальними павільйонами. Зірка втретє вагітна, тому вибрала зручний оверсайз-одяг.

Взута вона була в черевики Gucci, що коштують близько 200 доларів за пару. В руках співачка тримала сумку-шопер від Dior з персоналізованою вишивкою вартістю понад 3000 доларів.


"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...