Кароль у пухнастих мікрошортах і топі звела з розуму хвилюючими вигинами (фото)

Тіна Кароль не залишає мільйонну армію шанувальників без обговорюваного контенту. Співачка з'являється перед ними у все більш жаркі образах, розбурхуючи їх уяву. Шкіряні луки змінилися на луки відвертіше і чуттєвіше, передають Патріоти України.

Так, у новій фотосесії в Instagram Тіна постала в пухнастому ансамблі - коротеньких білосніжних шортиках і топі, а верх вона накинула теплий ворсистий кардиган в тон.

Співачка зібрала волосся в акуратний хвіст і продемонструвала на камеру стрункі ніжки, спокусливо позуючи перед фотографом. Вона взула зручні і теплі зимові кросівки відтінку кемел з нової іменної колекції. "Всім ніжної і комфортної зими", - звернулася Тіна до шанувальників.

Під постом зі спокусливим фотосетом шанувальники Тіни не скупилися на компліменти для неї.

  • Сонячна
  • Яка красива
  • Ти просто шикарна
  • Шик фото
  • Як завжди прекрасна
  • Тіна бомба
  • Ти як завжди чарівна красива, і шалено сексуальна
  • Милашка, чарівна, красуня, сексі!

До слова, Тіна не так давно зважилася обрізати густу чубок – саме така зачіска є трендом сезону і все більше знаменитостей стали власницями модного образу.

"Ми спілкуємося": Цимбалару вперше висловилася про причини розлучення з Боклановим після 10 років стосунків

середа, 1 травень 2024, 6:25

Українська акторка Анастасія Цимбалару вперше висловилася про розлучення з зіркою серіалу "Спіймати Кайдаша" Григорієм Боклановим, передають Патріоти України. Подружжя перебувало у стосунках 10 років, два з яких прожило в шлюбі. У березні цього року ак...

Знаковий жест: Україну вперше з початку повномасштабного вторгнення РФ відвідала британська королівська особа

вівторок, 30 квітень 2024, 9:52

Герцогиня Единбурзька Софі стала першим членом королівської родини Великої Британії, яка відвідала Україну після початку повномасштабного російського вторгнення у 2022 році, передають Патріоти України. У понеділок вона прибула з одноденним візитом від...