Карпати гудуть: Село Сергія Лазановского висипало для селфі з Дорофєєвою, котра дотримала свого слова

Надя з Сергієм Лазановським

Одна з наставників конкурсу «Голос країни» Надя Дорофєєва в день перемоги її підопічного заявила, що була щаслива працювати з Сергієм Лазановським і доторкнутися до його таланту, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Культурну пральню» .

«Офіційно заявляю, відсвяткуємо перемогу на батьківщині Сергія! Попельники, чекайте!» — написала зірка у своєму акаунті в соцмережі.

У неділю, 2 травня, Надя Дорофєєва стримала слово і приїхала відзначати Великдень на батьківщину Сергія в село Попельники в Івано-Франківській області. Там її чекав не тільки святковий стіл, а й місцеві жителі, які вишикувалися в чергу за селфі із зіркою.

У соцмережі Надя показала й тех, кому пощастило потрапити з нею в кадр.


Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...