Карти розкрито! Klavdia Petrivna вперше в кліпі показалася без маски та капелюха і розкрила своє обличчя

Загадкова співачка Klavdia Petrivna, яка інтригує своєю таємничістю, випустила дуетну пісню з артисткою Машею Кондратенко, передають Патріоти України.

Виконавиці заспівали запальний трек, який отримав назву "Їде дах". Також артистки вже й встигли випустили кліп на композицію, де шанувальники запримітили цікаву інтригу.

За сюжетом відео спочатку в центрі уваги перебуває Маша Кондратенко, якій свого часу приписували, що саме вона є Klavdia Petrivna. Однак у кліпі ця теорія повністю розвіялася. Згодом на відео з'являється й сама загадкова артистка. Всі інші герої ролика були просто приголомшені, що нарешті її побачили. Звичайно, вона постала в капелюсі та нібито приховувала обличчя. Однак, фани зауважили цікаву деталь.

До слова, у кліпі засвітилася Соломія Опришко. У Мережі неодноразово вказувалося, що саме вона є Klavdia Petrivna. У кліпі на пісню "Їде дах" Соломія спочатку сиділа з іншими персонажами на дивані та дивилася телевізор. Поки співала свою партію Кондратенко, Опришко весь час була присутньою. Однак, тільки-но з'явилася Klavdia Petrivna, Соломія зникла.

Користувачі Мережі переконані, що справжня Klavdia Petrivna таким чином нарешті показалася без сценічного образу та повністю засвітила обличчя. На їхню думку, аби Соломія була б не загадковою співачкою, то просто б не зникла, коли вона почала виконувати свою партію.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...