"Картинка" геть не ідеальна: Каменських у шкіряній сукні показала свою справжню фігуру, заспівавши шансон з Успенською (фото, відео)

Настя Каменських стала запрошеною зіркою на концерті "легенди" російського шансону Любові Успенської. Виступала 67-річна Любов Залманівна в Палаці "Україна" в Києві 19 вересня, передають Патріоти України.

NK вийшла на сцену, щоб виконати фіт, записаний з Успенської кілька років тому - пісню, що нагадує за стилем шансон - "Ты же не забыл".

На артистці була обтягуюча чорна шкіряна сукня-олівець з високим горлом і довгими рукавами, яка показала її справжню фігуру. Варто відзначити, що силует сукні не зовсім вдало ліг, демонструючи далеко не ідеальну картинку, яку ми звикли бачити в Instagram Насті.

Трохи раніше в своєму Instagram Любов Успенська, яка народилася і виросла в Києві, заговорила ламаною українською мовою. "Шановні друзі. Для мене велике щастя знаходиться на батьківщині рідній! І... (далі вона перейшла на російську. - Ред) Я счастлива находится в Харькове... Жду вас всех. Ваша Любовь Успенская", - сказала вона.

На концерті в Києві співачка привітала глядачів, подякувавши їм, що вони не пошкодували часу і грошей і прийшли. Вона каже, що мовляв, неважливо, в якій країні ти народився, якою мовою говориш - хоч українською, хоч російською - головне, щоб всі розуміли один одного.

Відзначимо, що в рамках туру Успенської в Україні заплановані концерти в шести містах - Харкові, Дніпрі, Києві, Одесі, Херсоні, Запоріжжі.

Була в Криму, обожнює Путіна

67-річна Успенська нерідко виступає в Україні, збираючи аншлаги в залах. При цьому російська артистка відвідувала тимчасово окупований Росією Крим, а ніяких санкцій проти неї не було. Також Успенська була однією з російських артистів, які підтримували агресію РФ проти України, заступалася за прихильників бойовиків на Донбасі і публічно висловлювала симпатії Путіну.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...