Катерина Павленко була... трієчницею: Які оцінки зірки отримували у школі

Джамала любила співати, а не точні науки. Фото: Інстаграм.

Українські зірки у програмі "Світське життя" розповіли, які оцінки отримували в школі. Хтось із них був відмінником, а хтось - стабільно трієчником, передають Патріоти України.

Лілія Гриневич

Екс-міністр освіти і науки України Лілія Гриневич закінчила школу із золотою медаллю, але в другому класі вона отримала "двійку" за те, що не вивчила вірш.

Олександр Педан

"З другого класу я вже читав вірші, вів шкільні концерти, тому до мене ставилися (вчителі, - УНІАН) трохи по-іншому. Але я все вчив і здавав. В атестаті у мене було тільки три "четвірки". Всі розуміли, що я не відмінник, але і людина непогана", - сказав Педан.

Джамала

За словами Джамали, їй не давалися точні науки, проте вона виступала на кожному шкільному концерті. "Зізнаюся, що геометрія, хімія, математика у мене дуже складно йшли. Було кілька "четвірок" в табелі і, здається, одна "трійка", - говорить Джамала.

Руслана Лижичко

Співачка закінчила Львівську математичну школу, оскільки просто обожнювала алгебру. Точні науки вона завжди здавала на "п'ять". Більш того, вона навіть ходила на Олімпіади з математики.

Катерина Павленко

"З першого по третій клас я вчилася дуже добре. Мені дуже подобалося. У дев'ятому класі я була хорошисткою, а потім я пішла в музичну школу і зі звичайною вже якось не складалося. Я була трієчницею і сиділа на останній парті", - сказала Павленко.

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...