Катя Осадча показала, як Горбунов прикрасив вхід до будинку для зустрічі дружини з новонародженим сином

Українська телеведуча Катя Осадча опублікувала в Instagram нову фотографію, зазначають Патріоти України. У кадрі зірка позує в білій сукні довжини міді, а на руках тримає новонародженого сина. Катя позувала на тлі воріт, які прикрашені безліччю повітряних куль.

"Ми вдома! Юро, ти вигадник! Спасибі, що не втомлюєшся робити сюрпризи", - підписала кадр Осадча.

Нагадаємо, 19 серпня Катя Осадча втретє стала мамою, народивши Юрію Горбунову другого сина. Телеведуча показала, як свого молодшого брата зустрів середній син.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...